Meditatie

Tot rust, tot God of tot jezelf komen? Het kan door middel van onze meditatie wandelingen. Natuurlijk kan dit ook door middel van andere activiteiten, maar wij vinden dit altijd zelf een fijne activiteit.

Gebedsweg

De wandeling die u door onze tuin maakt, staat vol met symbolische tekens over het geloof. u hoeft niet perse gelovig te zijn om deze weg te wandelen en tot rust te komen. Het is een plek van stilte, rust en meditatie en daar kan iedereen wat aan hebben.

De dag is ingedeeld in verschillende activiteiten;

Eerst de ontvangst en kennismaking met elkaar, dan een introductie door een van onze medewerkers, u krijgt dan een handleiding van de gebedsweg en daarna kunt u deze samen of alleen belopen en nadenken over alles waar u mee zit. Na de wandeling is er een mogelijkheid tot nabespreking en extra overdenking in combinatie met een lekkere bak koffie.

Amerongse Bos wandeling

Deze wandelingsroute loopt door het prachtige Amerongse Bos, en is een manier om de rust en vrede op te zoeken en alle moeilijkheden, drukte en andere zaken even te kunnen overdenken en tot je zelf te komen.

De route is ongeveer 1 uur wandelen en tegen een kleine vergoeding kunt u de routebeschrijving ophalen bij een van onze medewerkers.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Heeft u vragen of eventuele opmerkingen? U kunt bellen maar ook ons contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op.