Retraites

Op zoek naar rust? Even weg uit de drukte van elke dag en tot jezelf komen?

Individuele retraites

Deze retraites zijn alleen door de weeks te reserveren. U heeft volledig de vrijheid om te doen wat u zelf wilt. U kunt zelf bepalen hoe lang u komt, bij drie overnachtingen krijgt u een korting. U nuttigt de maaltijden op tijden waar u zichzelf het beste bij voelt, en daarnaast hebben wij voor u een stilte map op uw kamer hangen waar u houvast aan kunt hebben. U kunt daarnaast ook deelnemen aan gebedsmomenten door de dag heen om tot God te komen, en op het moment dat u een individueel gesprek wilt met een van onze medewerkers, kunt u dit aangeven bij de receptie. Deze retraites zijn bedoeld voor mensen die echt tot rust willen komen.

Themaretraites

Wij hebben verschillende thema’s waar u zich voor kan aanmelden, namelijk:

  • Wie ben ik?
  • Vertrouwen in vergeving
  • Hoopvol leven
  • Dichtbij God leven

Deze retraites zijn van maandag tot en met vrijdag, u kiest een van de thema’s en daar bent u dan de gehele week mee bezig. U voert gesprekken met medewerkers, nuttigt samen met andere deelnemers een maaltijd in de middag, wandelt de gebedsweg en bent aanwezig bij de gebedsmomenten.

Groepsretraites

Een van de twee retraites volgen alleen dan als een groep? Dat is zeker mogelijk. U stelt uw eigen programma samen, maar dit kan ook in overleg met een van onze medewerkers.

Vragen en/of opmerkingen?

Neem gerust contact met ons op door middel van het contactformulier, voor meer activiteiten bekijk dan alles wat u te bieden hebben.