Zaal verhuur

ZDH heeft verschillende zalen te huur, waar je van 8 tot en met wel 250 personen een evenement kan organiseren. Het is ideaal voor lezingen, vergaderingen, alfaweekenden en natuurlijk de stiltedagen of retraites.

Grote zaal

Deze zaal is erg sfeervol en heeft een capaciteit voor 150 tot wel 250 aanwezigen. Er is een mogelijkheid tot het opnemen van uw evenement, een professionele geluidsinstallatie en een orgel of vleugel om liederen op te spelen.

De Serre

Dit is een vergaderruimte en heeft een capaciteit voor maximaal 15 personen. Het is een sfeervolle kamer met de mogelijkheid tot een beamer om een presentatie bijvoorbeeld op te geven.

De kleine huiskamer

Deze ruimte is als een huiskamer ingericht, een bank met stoelen en heeft een capaciteit van maximaal 8 personen. Perfect voor een groep die graag samen op trekt en goede gesprekken wilt voeren.

De grote huiskamer

Dit is de grotere versie van de kleine huiskamer, het heeft een capaciteit van 20 deelnemers en bevat ook een bank en verschillende stoelen om te kunnen zitten.

De Bethelzaal

De zaal heeft een capaciteit van maximaal 80 deelnemers en is voorzien van genoeg zitplaatsen, beamer en een goede geluidsinstallatie. Het is bijzonder goed geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en andere evenementen.

De Diepezaal

Deze zaal is bijzonder geschikt voor groepen waar kinderen en tieners bij zijn, het heeft een capaciteit voor maximaal 25 deelnemers en heeft genoeg ruimte voor verschillende activiteiten.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk met u contact op.